АЛЛАТРА ТВ
Mezinárodní televize
International television
АЛЛАТРА ТВ
AllatRa
Kniha, která mění svět!
Stáhnout  zdarma!
Kniha AllatRa

Experimentul PIRAMIDA
GMT:

Experimentul PIRAMIDA

Mișcarea Obștească Internațională ”ALLATRA”, voluntarii ”ALLATRA TV„ invită toți doritorii să ia parte la experimentul ”PIRAMIDA”, care va avea loc pe
27 aprilie 2019, ora 17.00, după Greenwich.

Kiev - 20:00
Moscow - 20:00
Prague - 19:00
Berlin - 19:00
Paris - 19:00
Rome - 19:00
London - 18:00
Cairo - 19:00
Jerusalem - 20:00
Cape Town - 19:00
Tashkent - 22:00
Astana - 23:00
New York - 13:00
Los Angeles - 10:00
Brasilia - 14:00
Beijing - 1:00 (28/04)
Tokyo - 2:00 (28/04)
Sydney - 3:00 (28/04)
A participa
Souhlas s dalšími způsoby informování:


Esența experimentului

constă în transmiterea telepatică unui număr cât mai mare de oameni a uneia și aceleiași informații indiferent de distanță. În timpul stabilit, operatorul nostru va intra în aparatul PIRAMIDA și, în decurs de jumătate de oră, va transmite în eter unul din 12 semne, formularul cu acestea fiecare doritor îl va primi pe poșta sa electronică. Toți voluntarii - participanți ai acestui experiment în același timp vor putea să primească acest semn pe cale telepatică indiferent de locația unde se află pe planetă.

Ne stabilim scopul

de a efectua un experiment pentru a determina posibilitatea transmiterii telepatice a informației la distanță, și, de asemenea, pentru a confirma existența unui singur câmp informațional al Pământului.

Experimente similare au fost efectuate în anii 90 ai secolului XX. Am fost interesați de rezultatele lor și am decis să le repetăm, dar folosind aparatul ”PIRAMIDA” unde am desfășurat cu succes diverse experimente începând cu noiembrie 2017. Mai multe informații despre aparatul însuși și despre experimentele efectuate pe acesta, le găsiți făcând clic pe link-ul: https://allatra.tv/en/category/project-piramida

Doresc să devin participant al experimentului

Oricine poate lua parte la experimentul cu transmisia telepatică a semnelor. Invităm pe toți cei care sunt interesați să se alăture experimentului nostru de cercetare.

La momentul actual peste 5000 de persoane din întreaga lume, care doresc să participle la acest experiment PIRAMIDA s-au înregistrat deja.

Rezultatele experimentului vor fi procesate și publicate pe website-ul oficial ALLATRA TV: allatra.tv

Înscrie-te la știrile ALLATRA TV

MOI „ALLATRA“ – este o organizație internațională de voluntariat ce reunește oameni de bunăvoință din toată lumea. Despre activitățile organizației noastre puteți afla detaliat pe website-ul oficial: allatra.org

Pentru a participa la experimentul "PIRAMIDA", vă rugăm să completați formularul de pe site sau să trimiteți solicitarea Dvs. la cutia poștală: [email protected] În scrisoare vă rugăm să indicați numele, vârsta, orașul și țara. Ca răspuns, vă vom trimite un formular cu douăsprezece semne și vom oferi instrucțiuni detaliate necesare participării la experiment.

Împreună vom putea aduce o contribuție majoră la dezvoltarea științei moderne.

Vă invităm să participați

Echipa proiectului este deschisă colaborării cu cel mai larg cerc de oameni din întreaga lume pentru a studia capabilitățile aparatului PIRAMIDA.

Invităm pentru participare în experimente (individual sau colectiv):

  • Toți oamenii interesați.
  • Cercetători independenți.
  • Institutele și laboratoarele de cercetare.
  • Instituțiile educaționale.
  • Asociațiile studenților.
  • Echipe și comunități științifice.
  • Cercurile academice.
  • Organizații, întreprinderi, companii.
A participa

Imaginea aparatului PIRAMIDA

Эксперимент ПИРАМИДА на АЛЛАТРА ТВ
Эксперимент ПИРАМИДА на АЛЛАТРА ТВ
Эксперимент ПИРАМИДА на АЛЛАТРА ТВ
Эксперимент ПИРАМИДА на АЛЛАТРА ТВ
Эксперимент ПИРАМИДА на АЛЛАТРА ТВ

Experimente pe aparatul PIRAMIDA

Experimentul PIRAMIDA
INFLUENȚĂ UNICĂ ASUPRA SÂNGELUI. EXPERIMENTUL PIRAMIDA

În acest film se prezintă un experiment neobișnuit de influență asupra sângelui uman cu utilizarea aparatului ”PIRAMIDA”. Care este secretul întinerii și îmbătrânirii organismului? Ce informații unice sunt disponibile (ce anticipează chiar și știința modernă) în tratatul ”Atotoputernicia”, inclusiv despre sănătatea umană, despre istoria adevărată a omenirii, despre lumea vizibilă și invizibilă pentru om, despre umbrele care îl controlează.

Mai detaliat
Experimentul PIRAMIDA
EXPERIMENT DESCHIS ÎN AFARA TIMPULUI ȘI SPAȚIULUI

Fiecare persoană, indiferent de distanță și timp, poate să participe personal la un experiment neobișnuit: să simtă în mod obiectiv de la distanță atât munca Operatorului, ce se află în aparatul PIRAMIDA, cât și activitatea aparatului în sine.

A participa
Experimentul PIRAMIDA
OMUL DEVIAZĂ FASCICULUL DE LASER! VIITORUL POATE FI SCHIMBAT

Poate oare omul, cu puterea atenției, să devieze fasciculul de laser? Pe ce se bazau profețiile renumiților vizionari ai trecutului și ce aparate erau folosite de către unii dintre ei? Cine poate schimba viitorul și cum el poate fi schimbat? Ce alte posibilități oferă lucrul cu aparatul unicat PIRAMIDA?

Mai detaliat

Zasílání aktuálních informací o nových video na ALLATRA TV a dalších projektech MSH "ALLATRA"